Kommende begivenheder

Konfirmandtilmelding 2024

Tilmelding til konfirmation 2024 åbner fredag den 10 marts 2023 og er åben til onsdag den 10. maj 2023

Find tilmeldingsformularen her eller læs mere konfirmandundervisningen her

Sammen skaber vi en kirke for hinanden

Vi er en levende kirke, der appellerer til hjernen og hjertet – både om søndagen og på ugens andre dage. Kirken er med sine kønne hvælvinger og blændende glasmosaikker åben for besøg tirsdag-torsdag kl. 9–16, fredag kl. 9–14, lørdag og søndag ved gudstjenester, dåb og vielser. Bemærk, at kirkekontoret har andre åbningstider.

Ved kirkens aftenarrangementer og ved Menighedsplejens eftermiddagstilbud i Sognegården er der filmklub, foredrag og oplevelsesudflugter – alt sammen med rig anledning for unge, voksne og ældre til at udtrykke sig og til at samle indtryk og inspiration i en rar atmosfære. Børnefamilier er med i kirkens liv, og børn lyser op ved spaghettigudstjenster og babysalmesang, eller som minikonfirmander og konfirmander og ved årets mange oplevelser i samarbejde med skoler og daginstitutioner.

Alle, der deltager i kirkens arrangementer, er med til at præge livet omkring Hellerup Kirke. Vi har altid brug for mennesker, der har lyst til at give en hånd med og være et holdepunkt for nye, som kigger ind for første gang. Der er mange muligheder for at deltage, og det er, når vi er sammen, at vi skaber vi en kirke for hinanden.

Menighedsplejens legat

Der kan søges legater fra menighedsplejen hele året

Du kan printe en ansøgning her fra siden, eller hente den personligt på kirkekontoret. Ansøgningen skal afleveres personligt på kirkekontoret.

Hvis du søger i forbindelse med jul, skal skemaet afleveres senest 22. november.

Ansøgningsskema